Am adăugat noi ritualuri zen în colecția noastră, cu o selecție de peste 13 sortimente de ceai organic Gadal Tea. Dulci, clasice sau terapeutice, cu siguranță vei găsi un sortiment pe care să îl savurezi, ca parte din ritualul tău zilnic de liniște și zen.

Gadal Classics conține ceaiuri din plante cultivate ecologic local, renumite pentru proprietățile lor vindecătoare: lavandă și flori de soc. Colecția Gadal Essentials oferă amestecuri atent selectate de fructe și plante aromatice, cum ar fi: mușețel și hibiscusghimbir și lemongrassmentă și eucaliptceai negru cu bergamotă sau verde cu magnolieColecția Experiences invită pasionații de ceai într-o călătorie de gusturi și arome îmbinate în moduri inedite. Ceaiul Gadal provine dintr-o admirație față de arta veche de secole de a prepara ceai și o dorință de a-i aduce spiritul înapoi, cu o sensibilitate contemporană. Gadal se traduce prin “înălțător”, o stare care oferă liniște, dincolo de ritmul vieții moderne.

Iată și un scurt istoric al ceaiului oferit de TED-Ed. Urmărește videoul pentru a descoperi originile ceaiului și a afla cum a devenit a doua cea mai consumată băutură din lume.

Urmărește-ne pe Instagram @namastayzenrituals și nu uita să te abonezi la newsletter pentru noutăți.

Comentariile sunt închise.