Livrare

Livrarea comenzilor online se face prin curier, în termen de 24-72h și este disponibilă doar pe teritoriul României. Taxa de transport este 20 de lei și gratuit pentru comenzi mai mari de 300 de lei. Termenul de livrare al comenzilor online se poate prelungi în perioada sărbătorilor și programul de lucru al curierului rapid din perioadele / zonele respective. 

Plată

Ramburs, plata se face la livrare

Prețul total al coletului se va achita agentului de curierat rapid, în momentul primirii produselor.

Online, prin card (Mastercard, Maestro, Visa si Visa Electron)

Plata cu cardul utilizată de www.NAMASTAYzenrituals.com este sistemul de plata Online Card de Credit/Debit – procesator Stripe (www.stripe.com). Plata cu cardul se face după finalizarea comenzii, când veți fi automat redirecționat către o pagină securizată unde veți introduce datele cardului. În momentul finalizării plății se va trimite o înștiințare de efectuare plată atât către noi, cât și către dumneavoastră. Lipsa acestei notificări reprezintă faptul că tranzacția nu s-a finalizat cu succes. 
Se pot folosi pentru plata online cardurile Mastercard, Maestro, Visa si Visa Electron – orice model. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverul Stripe (www.stripe.com). www.NAMASTAYzenrituals.com nu solicită și nu stochează nici o informație referitoare la cardul dumneavoastră.