Iubirea vine din interior, dintr-un loc armonios și echilibrat. Bazându-ne pe această filosofie, iubirea înseamnă o stare de bucurie și liniște, o formă de zen care pleacă din noi și se propagă asupra tuturor celor cu care interacționăm. Love is zen este despre o stare de bine care se vede și se simte, despre grija pentru noi, fără de care nu putem să oferim mai departe. Te invităm la o căutare mai profundă a sinelui, o călătorie despre acceptare, înțelegere, mulțumire, bucurie și împlinire. 

Ritualurile de îngrijire NAMASTAY sunt metode simple prin care poți să practici mici gesturi de self care pentru care îți vei fi recunoscător. Începe-ți ziua cu un scrub Sun Ritual și lasă mirosul de portocală dulce și bergamotă să îți ofere o stare de spirit excelentă, pe care să o porți cu tine toată ziua. Moon Ritual este ritualul tău de seară, o cadă plină și un moment de răsfăț cu lavandă și vetiver, plante cunoscute pentru proprietățile lor calmante. 

În perioada 25-26 februarie, pentru a celebra luna iubirii, îți oferim 50% discount la toate produsele de pe site, inclusiv la pachete. Campania se desfășoară exclusiv în perioada 25-26 februarie 2023, nu se cumulează cu alte oferte și este valabilă în limita stocului disponibil. Timpul de livrare este de 1-2 zile lucrătoare. 

Folosește codul loveiszen la finalizarea comenzii online și beneficiezi de 50% discount pentru toate produsele adăugate în coș. Comandă în valoare de peste 300 de lei și ai livrare gratuită!

Abonează-te la newsletter pentru a fi primul care află când dăm startul celui mai mare eveniment al sezonului: 25-26 februarie 2023 și multe alte noutăți din universul zen Namastay.

Share

Comentariile sunt închise.