Vrem să îți facem primăvara mai frumoasă așa că organizăm un concurs de sezon! Oferim 4 vouchere în valoare de 200 LEI pentru ca tu să poți achiziționa orice produs preferat de pe www.namastayzenrituals.com!

Intră pe pagina de Instagram @namastayzenrituals ca să participi.

Fă-ți propriul kit zen folosind voucherul de 200 lei: alege din sare de baie, scrub de corp, ceaiuri sau accesorii pentru casă și bucură-te de ritualul tău zen preferat. Descoperă aici NAMASTAY Shop.

DESPRE CONCURS Concursul de pe Instagram @namastayzenrituals se încheie pe 1 martie 2024, la ora 23:59. Câștigătorii vor fi aleși pe 2 martie prin random.org sau un alt mecanism de selecție aleatorie. Orice comandă de pe namastayzenrituals.com din perioada 25 februarie – 1 martie 2024 te înscrie automat în concurs. VOUCHER Dacă suma depășește costul cumpărăturilor, câștigătorul va trebui să achite suma restantă folosind opțiunile de plată disponibile pe site. În caz că nu este folosită toată suma de pe voucher, restul nu va fi transformat în lei. Voucherul are valabiltate până la 31.03.2024 și poate fi folosit o singură dată. Produsele de pe site sunt valabile în limita stocului disponibil.

Comentariile sunt închise.